WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Hml Bedding

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, en fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Dat betekent dat we de enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, doorvoeren tot in de kleinste details. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten.

Het gaat niet om ons product, maar om het slaapcomfort van de consument. Dat slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere de slaaphouding, het postuur en persoonlijke voorkeuren. Daarom vinden wij dat goed slapen altijd maatwerk vergt. We kiezen dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat en een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

Voor ieder vraagstuk kunnen we een passende oplossing realiseren. Een oplossing die tegen de juiste prijs, en op de juiste tijd, geleverd wordt. Onze leverbetrouwbaarheid, in tijd en materialen, is dan ook iets waar we absoluut trots op zijn. De oplossingen die wij bieden, realiseren wij echter niet alleen. Door open, eerlijk en met begrip voor ieders werkgebied te communiceren, realiseren we samen met onze partners oplossingen waar onze klanten blij mee zijn.

Hml Bedding
Bezoekadres:
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
E. info@hmlbedding.nl
T. 073-5470120
W. www.hmlbedding.nl/