WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Het Houtdeel

HetHoutdeel.nl is een ambachtelijke meubelmakerij met oog voor detail en hart voor hout. Wij creëren iets nieuws of herstellen een oud meubel in ere. We proberen terug te gaan naar de oorsprong van houtbewerking. We kennen hout door en door. We snappen hoe een bepaalde uitstraling in huis met hout kan worden bereikt. Hierbij kijken we niet alleen naar de directe wens van de klant, maar proberen we ook advies te geven over andere details in huis.

Het Houtdeel ontzorgt de klant, door het gehele proces uit handen te nemen en mee te denken met de algehele uitstraling. We kijken naar het budget van de klant en verwezenlijken de wens. Wanneer wij een aanvraag ontvangen voor een kast, keuken, vloer of ander meubilair, komen we graag langs om de wensen te bespreken. Wij zijn gewapend met een ouderwets schetsblok met potlood en gum. Hiermee tekenen we de wensen van de klant direct in een 3D-schets.

HetHoutdeel.nl werkt alleen samen met leveranciers die materialen maken in Nederland of elders in Europa. Hierdoor werkt HetHoutdeel.nl ecologisch verantwoord. Alle materialen zijn met zorg uitgezocht. HetHoutdeel.nl levert kwaliteit in het product, maar ook in het proces eromheen. We hebben oog voor persoonlijk contact en willen de wens van de klant realiteit maken.

Het Houtdeel
Bezoekadres:
Wallenbergstraat 5
3882 HA Putten
E. info@hethoutdeel.nl
T. 06-38 48 49 69
W. www.hethoutdeel.nl/