WORD LID BEL ONS MAIL ONS

HERO Furniture

Hero Furniture is ontstaan uit een samenwerking tussen ontwerper Rogier Extra en meubelmaker Henk Fokker. Door deze twee bij elkaar te brengen is alle expertise van ontwerp tot levering in huis. Het voordeel voor de klant is dat er korte lijnen zijn en aanpassingen van proto tot product geen probleem zijn. Zo krijgt de klant altijd een passende maatwerk oplossing.

Onze missie is het leveren van maatwerk oplossingen welke altijd klant gericht zijn. Zowel in ontwerp als uitvoering. Vaak zijn dit maatwerk meubels en Audio Visueel gerelateerd.
Belangrijk voor de klant is dat het uiteindelijke product lijkt op de gemaakte schetsen en voldoet aan de specificaties. Alleen door continue het proces te bewaken is dit mogelijk. Door het gebruik van professionele machines kunnen we ook de gewenste kwaliteit leveren.
Voor elke vraag hebben we een oplossing! Vaak begint een aanvraag met een pakket van eisen. Aan de hand van deze informatie kunnen we een ontwerp maken. Het ontwerp kan geproduceerd worden en ook op locatie geïnstalleerd worden indien wenselijk.

HERO Furniture
Bezoekadres:
Kraaivenstraat 36-07
5048 AB Tilburg
E. post@hero-furniture.nl
T. 085-8770551
W. hero-furniture.nl/