WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Heijmerink/Wagemakers Vormgeversatelier

Heeft u te maken met een nieuwe tentoonstelling? Een experience? Een herinrichting? Dan weet u ook dat bij het hele proces nogal wat komt kijken. Van strakke planningen maken en het vertalen van een programma van eisen naar een ontwerp, tot het aansturen van de bouwteamvergaderingen en het beteugelen van de verschillende wensen en verwachtingen. Ook liggen budgetoverschrijdingen op de loer en brengen deadlines een dosis stress met zich mee. En dan hebben we het nog niet eens over de technische ontwikkeling en realisatie van het ontwerp.

Heijmerink Wagemakers neemt u de zorg vanaf het eerste idee tot aan de oplevering uit handen. Wij bieden turn-key oplossingen voor uw project: we integreren het project- en designmanagement, de gedetailleerde engineering van het ontwerp én de uiteindelijke bouw.

Met ruim dertig jaar ervaring kennen we elke stap van het proces. Binnen onze gefaseerde projectaanpak werken we samen met opdrachtgever en ontwerper van schets tot oplevering naar het gewenste eindresultaat. Elk teamlid levert hier z’n eigen bijdrage aan: van projectmanager tot engineer, van inkoper tot uitvoerder.

We zijn co-creators
Onze projectmanagers hebben een aandachtig oor voor wat de klant wil en blijven gedurende het hele traject nauw betrokken. Of het nu om de planning, de prijs, de kwaliteit of de levertijd gaat: zij waarborgen de afspraken van A tot Z en betrekken – waar nodig – de juiste specialisten.
Onze allround engineers weten voor elk ontwerp tot in detail de beste oplossing te vinden en daarbij creativiteit aan technische realiteit te koppelen. Zij integreren daarbij verschillende technische disciplines, zoals mechanica, elektronica, verlichting, AV-hardware en software.
In onze werkplaats produceren we vitrines, exhibits en andere specials, die vervolgens op locatie worden gemonteerd.

Zo brengt Heijmerink Wagemakers al ruim 30 jaar ideeën en ontwerpen tot leven. Wij vinden dat vanzelfsprekend. Onze klanten vinden het een verademing.

Heijmerink/Wagemakers Vormgeversatelier
Bezoekadres:
Hoefslag 15
4131ME Vianen
E. info@hwva.nl
T. 030 60 60 823
W. hwva.nl/