WORD LID BEL ONS MAIL ONS

GK Interieurbouw

Maakbaar maatwerk
Wij maken onze klanten dagelijks blij met kwalitatief maatwerk. Wij vinden het leuk om van iets onmaakbaars iets maakbaars te maken. Denken in oplossingen is onze specialiteit. Zo leveren wij keer op keer de beste resultaten voor onze klanten. Wij zijn flexibel en transparant. Je weet precies wat je aan ons hebt.
Wij produceren ons interieurbouw maatwerk op eigen locatie. Ons geavanceerde machinepark is computergestuurd. In de meubelmakerij komt er bijna geen handwerk meer aan te pas.

Van zolder naar machinepark
Georges van der Kaaden richtte, samen met zijn vrouw, GK Creations op in 2007. Wat startte als een onderneming op zolder groeide al snel uit tot een goedlopend bedrijf in een pand in eigen beheer. Ook zoon Tobias van der Kaaden raakte besmet met het ondernemersvirus. In 2017 werd Tobias mede-eigenaar en ging hij samen met zijn moeder verder in het bedrijf. Nog een uitbreiding van het pand verder besloot Tobias het familiebedrijf over te nemen.

Sinds oktober 2021 runt Tobias het bedrijf met Didier Bruijnincx, onder de naam GK Interieurbouw. Ze zijn met elkaar in contact gekomen via een interieurproject en vullen elkaar goed aan. Waar Tobias zich heeft ontpopt als operationeel directeur, is Didier de man van de financiën. Samen bouwen zij aan de toekomst van GK Interieurbouw. Tobias en Didier vinden het beiden leuk om praktisch bezig te zijn en gaan een uitdaging niet zomaar uit de weg.

 

GK Interieurbouw
Bezoekadres:
Gastelseweg 216
4704 RT Roosendaal
E. info@gkgroep.nl
T. 0165 391 913
W. gkgroep.nl/