WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Frendly Amsterdam bv

Frendly Amsterdam gelooft in een circulaire toekomst, door onze kinderen op te voeden met kwaliteitsmeubels op basis van natuurlijke materialen, een onderscheidend design en met een focus op hergebruik.

Oprichter Jan-Willem komt uit een Haarlemse meubelmakersfamilie, zijn grootvader was meubelmaker en zijn vader startte een interieurbouwbedrijf. In het interieurbouwbedrijf hielp Jan-Willem al op jonge leeftijd op zaterdagen en in vakanties met het meewerken in de werkplaats. Na zijn studie bekleedde hij diverse functies binnen het interieurbouwbedrijf in binnen- en buitenland. Eind 2020 besloot hij uit zijn directiefunctie te stappen en een eigen avontuur te starten.

Toen Jan-Willem en zijn vrouw hun eerste kindje verwachtten en het tijd werd om de kinderkamer in te richten, viel hen iets op. Wat zij misten was mooi design dat ook planeet-vriendelijk was. En zo werd Frendly geboren, kids furniture for interior lovers dat past bij de woonwensen van de moderne, jonge ouder. Met een combinatie van de stijlen Japandi en Wabi-sabi – warm, strak, met een knipoog naar imperfectie en vanuit een duurzame gedachte. Frendly maakt meubelstukken die mooi zijn, tijdloos voelen, met aandacht en duurzaam vervaardigd. Met oog voor mens en planeet dus.

Kies kopen of huren
Kopen is handig als je weet dat je het meubel voor langere tijd zult gebruiken. Zodra je het meubel niet meer nodig hebt, kun je het terugsturen en eventueel een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen.
Huren is de meest duurzame optie, een meubel heeft op deze manier namelijk meerdere gebruikers. En zodra je het meubel niet meer nodig hebt, kun je het terugsturen voor het volgende gezin.

Frendly Amsterdam bv
Bezoekadres:
Waarderweg 33, C7
2031 BN Haarlem
E. hello@frendlyamsterdam.com
T. 06-24372775
W. frendlyamsterdam.com/