WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Focus Sueters BV

Voor ontwerp, engineering én bouw van uw maatwerkinterieur bent u bij Focus Sueters aan het juiste adres. Onze creatieve mensen komen niet alleen met fraaie ideeën, maar hebben ook oog voor de praktische kant van de zaak. Geen centimeter van uw ruimte blijft onbenut. De bouw van uw unieke interieurelement gebeurt in ons eigen productiebedrijf.

Wij werken duurzaam en maatschappelijk verantwoord
In een organisatie waar wordt gewerkt met mensen en natuurlijke materialen is MVO een vanzelfsprekende zaak. In onze plezierige werkomgeving krijgen de mensen de ruimte om te groeien, ook leerlingen en stagiaires. Veiligheid en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke aspecten. Niet voor niets is iedereen die in het productiebedrijf werkt VCA-gecertificeerd. En natuurlijk kiezen we voor ‘goede’ materialen (FSC® en PEFC). Dankzij plaatoptimalisatie blijft het afval tot een minimum beperkt.

Moderne technieken in combinatie met ambacht
De bouw van uw unieke interieurelement gebeurt in ons eigen productiebedrijf met state of the art bewerkingscentra. Veel dingen kun je immers beter door machines laten doen. Maar het is de ambachtelijkheid van onze vakmensen die garant staat voor de feilloze finishing touch.

Focus Sueters BV
Bezoekadres:
Maarnse Grindweg 12e – 12t
3951 LK Maarn
E. info@focussueters.nl
T. 0343 – 441 331
W. focussueters.nl/