WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Focus Interieurprojecten BV

Samenwerken met de mensen van Focus Interieurprojecten betekent gemak. Om te beginnen heeft u alles onder één dak. Onze creatieve mensen komen niet alleen met fraaie ideeën, maar hebben ook oog voor de praktische kant van de zaak. Geen centimeter van uw ruimte blijft onbenut. Dat is nou maatwerk!

Moderne technieken in combinatie met ambacht
De bouw van uw unieke interieurelement gebeurt in ons eigen productiebedrijf met state of the art bewerkingscentrum. Veel dingen kun je immers beter door machines laten doen. Maar het is de ambachtelijkheid van onze vakmensen die garant staat voor de feilloze finishing touch.

Maatschappelijk verantwoord
In een organisatie waar wordt gewerkt met mensen en natuurlijke materialen is MVO een vanzelfsprekende zaak. In onze plezierige werkomgeving krijgen de mensen de ruimte om te groeien, ook leerlingen en stagiaires. Veiligheid is een belangrijk aspect. Niet voor niets is iedereen die in het productiebedrijf werkt VCA-gecertificeerd. En natuurlijk kiezen we voor ‘goede’ materialen (FSC® en PEFC). Dankzij plaatoptimalisatie blijft het afval tot een minimum beperkt.

Focus Interieurprojecten BV
Bezoekadres:
Maarnse Grindweg 12E
3951 LK Maarn
E. info@focusinterieur.nl
T. 0343 - 441 331
W. www.focusinterieur.nl/