WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Fijn Timmerwerk

Een bijzonder onderdeel voor het interieur van uw huis, kantoor, boot of waar u ook wilt. Fijn Timmerwerk werkt aan meubels op maat. En plaatst deze persoonlijk.

Iedereen
Voor zowel particulieren als bedrijven voeren we opdrachten uit. Waar nodig schakelen we extra handen in om ook grotere projecten te kunnen realiseren.

Materiaal
Het gaat om details. Uw wens kan in elke vorm en met elk gewenst materiaal vervaardigd worden. Een elegant dressoir van noten-, eiken- of kersenhout. Of een strak hoogglans wit bureau. Het kan allemaal.

Proces
Uw meubel start op papier. Na akkoord op het ontwerp werken we het nauwkeurig uit in 3D. Als het meubel klaar is, komen we het persoonlijk bij u plaatsen. Zo kunt u er direct van genieten.

Resultaat
U bent altijd vrij om een kijkje te komen nemen naar de vorderingen van uw meubel. Ter plekke kunt u nog wensen bijstellen. Samen werken we aan het gewenste resultaat.

Duidelijk
Duidelijke afspraken. Geen verrassingen achteraf. Op basis van een goedgekeurde offerte en tekening, gaan we voor u aan de slag. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Fijn Timmerwerk
Bezoekadres:
Weeresteinstraat 128 Loods 4
2181 GD Hillegom
E. info@fijntimmerwerk.nl
T. 06-28828789
W. www.fijntimmerwerk.nl/