WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Espero Wanden BV

Meedenken. Verder denken. Mogelijk maken.
’s Middags een conferentie, ’s avonds een theatervoorstelling. Begin van de dag een overleg met z’n vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling Door de mobiele wanden van Espero wordt veel meer mogelijk. Er ontstaat een plek met meer dan één functie en meer dan één sfeer. Met onze producten varieer je eindeloos in functie, geluidsisolatie en uitstraling. Een ruimte, meerdere bestemmingen. Dat is Espero.

Van kantoor tot kerk, van sporthal tot hotel, van theater tot universiteit; we hebben slimme oplossingen gemaakt voor de meest uiteenlopende zalen en gebouwen. Dat alles dankzij een goede samenwerking tussen ons ervaren team en onze opdrachtgevers. Door te luisteren, te inspireren en daarna gewoon te doen.

Cradle to cradle

“Bij Espero streven we naar een circulaire en zo gezond mogelijke productie. De Cradle to Cradle Bronzen certificering die we ontvingen, is daar het bewijs van. Elk proces – van productontwerp en verkoop, tot installatie – werd onder de loep genomen en zo nodig verfijnd. Maar dit certificaat dwingt ons ook om te blijven innoveren in een continu veranderende wereld. Dat extra stapje zetten, daar staat Espero voor” – Jochem de Theye, Cradle to Cradle Ambassador

Cradle to Cradle is een internationaal keurmerk dat vereist dat producten en processen op een ecologische effectieve manier worden ontworpen zonder dat kostbare stoffen worden weggegooid. Vanwege de groeiende vraag naar duurzame producten, is een C2C-certificaat een vereiste bij steeds meer bouwprojecten in Europa en Amerika.

Espero Wanden BV
Bezoekadres:
Sluisweg 26-28
5145 PE Waalwijk
E. info@espero.nl
T. 0416 33 89 55
W. www.espero.eu/nl