WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Engelen Interieurbouw BV

Engelen Interieurbouw is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op bedrijf en particulier. Een familiebedrijf dat zich al drie generaties lang specialiseert in maatwerk interieurbouw en die wensen en eisen van particulieren, bedrijven en semi-overheid perfect kan invullen. Kenmerken als deskundigheid, klantgerichtheid, kwaliteit en persoonlijke begeleiding en gedegen advies zijn voor Engelen Interieurbouw geen loze kreten maar werkelijkheid, dit van ontwerpfase tot na de oplevering.

De doelstellingen van de opdrachtgever staan bij ons centraal. U kunt ons vragen voor begeleiding en uitvoering vanaf de ontwerp- en tekenfase, het realiseren van uw wensen op het gebied van een nieuw interieur, meubels, aanpassingen van bestaande interieurs en onderhoud.

Onze stijl is het flexibel en betrouwbaar leveren van een kwalitatief hoog eindresultaat. Dit bereiken wij door met de klant mee te denken en in te spelen op diens wensen, samen met onze allround vakbekwame medewerkers. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever kunnen wij onze kwaliteit en service waarborgen. Open communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u verwacht dat een bedrijf uw opdracht planmatig uitvoert, functionaliteit en effectiviteit voorop staan, men gebruik maakt van jarenlange ervaring en vakkennis, een bedrijf dat nog werkt met liefde voor het vak, dan is Engelen Interieurbouw een logische keus.

Engelen Interieurbouw BV
Bezoekadres:
Steenovenweg 1
3417 XR Montfoort
T. 0348-471971
W. engelen-interieurbouw.nl/