WORD LID BEL ONS MAIL ONS

E.S.T.I.D.A. Fabricage bv

Interieurdesign en conceptontwikkeling
ESTIDA ontwerpt toonaangevende interieurs en ontwikkelt markante horecaconcepten. Zowel in Nederland als daarbuiten creëren wij nieuwe belevingswerelden in gerenommeerde hotels, cafés en restaurants. Maar net zo goed tekenen wij voor het interieurdesign van wellnesscentra, winkels, kantoren en bij vooraanstaande particulieren.

Projectinrichting en interieurbouw
Van deelprojecten tot de gehele projectinrichting, ons gespecialiseerd projectbureau realiseert heel uiteenlopende interieurprojecten en levert ze turnkey op. Daarnaast vindt in onze eigen werkplaats de interieurbouw plaats van maatwerkelementen. Deze unieke eyecatchers worden door de designers van ESTIDA speciaal ontworpen als beeldbepalende elementen in de concepten die we ontwerpen.

Renovaties en hotelstofferingen
Behalve voor de inrichting van projecten en het interieurdesign is ESTIDA ook de ideale partner bij renovaties en hotelstoffering. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en inrichten van interieurs kunnen wij ook dit soort projecten creatief en prijsbewust uitvoeren.

Specialist in interieurdesign voor de horeca
Een kenmerkend signatuur van ESTIDA is het gastvrije interieur met veel comfort. Geen wonder dus dat wij de specialist zijn in het interieurdesign voor de horeca. Ons uitgebreide portfolio toont de inrichtingen en interieurconcepten die wij recentelijk voor horecagelegenheden hebben ontwikkeld.

Creativiteit en vakmanschap in interieurdesign
ESTIDA Interior Design en Concept Development staat voor korte communicatielijnen, creatieve oplossingen en een prijsbewuste aanpak. De samenwerking tussen ontwerp, projectleiding en de werkplaats bevordert de creativiteit, flexibiliteit en het vakmanschap wat ook elke keer weer terug te vinden is in het interieurdesign. Daarnaast zijn de spraakmakende, succesvolle bedrijven met een ESTIDA-interieur en de langjarige relaties die wij met veel opdrachtgevers onderhouden, typerend voor de toegevoegde waarde die wij keer op keer bieden

E.S.T.I.D.A. Fabricage bv
Bezoekadres:
Scannerstraat 21
1033 RV Amsterdam
E. info@estida.nl
T. 020 337 1576
W. www.estida.nl/