WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Dijkxhoornbouw BV

Dijkxhoorn bouw is een aannemingsbedrijf dat is gevestigd in Den Haag. Het bedrijf bestaat in 2017 alweer 60 jaar en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig bouwbedrijf met een evenzo veelzijdig personeelsbestand dat een schat aan ervaring op bouwkundig gebied in zich heeft.

Wij beschikken over vakmensen en technici in een breed spectrum, zo hebben wij binnen Dijkxhoorn bouw bijvoorbeeld een eigen loodgietersafdeling, zodat deze discipline volledig geïntegreerd kan meelopen in de planning en activiteiten van het bouwproces.

Wij zijn er trots op dat er binnen onze gelederen een aanzienlijk aantal leermeesters aanwezig is om de reeds vergaarde kennis te kunnen overbrengen en delen met de enthousiaste jonge medewerkers. Deze leermeesters worden regelmatig bijgeschoold om zich zowel didactisch als vaktechnisch nog verder te bekwamen. Scholing en het delen van kennis en ervaring maken deel uit van onze visie, welke is gericht op het streven naar een voor de opdrachtgever zo comfortabel mogelijk bouwproces met ruimte voor overleg, inbreng en respect.

Dijkxhoorn bouw maakt deel uit van de Dijkxhoorn groep en binnen deze groep kunnen wij ook beschikken over een eigen timmerfabriek met een volledig geautomatiseerde productielijn alsmede een machinale houtbewerking voor het fabriceren van kozijnen, ramen, deuren en unica.

Tevens beschikt Dijkxhoorn bouw over een complete eigen meubelwerkplaats waar onder andere balies, kasten, keukens, pantry’s en overig meubelwerk voor eigen productie en externe opdrachtgevers vervaardigd worden.

Dijkxhoornbouw BV
Bezoekadres:
Zinkwerf 49
2544 EC Den Haag
E. info@dijkxhoornbouw.nl
T. 070-3665550
W. www.dijkxhoornbouw.nl/