WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Dexter Interieur BV

Het creëren van interieurs met design die boven de verwachting van opdrachtgevers uitstijgt. Met deze focus starten de ontwerpers aan een project en creëren de interieurbouwers in de werkplaats. Op dit te bereiken hecht Dexter Interieur het gehele proces van ontwerp tot oplevering aan oprechte aandacht. 
Dexter Interieur werkt volgens de gedachte dat interieur hét aanwezige element in een ruimte is. Met aandacht en precisie levert het bedrijf op maat gemaakte interieurs en styling.

Toegevoegde waarde

Interieur is voor Dexter Interieur veel meer dan een verzameling losse elementen. Design is waar het binnen een interieur om draait. Design als het gaat om stijl van een interieur, maar ook design als in vorm geven aan communicatie en beleving. 
Voor Dexter Interieur is een geslaagd design een creatief proces waarbij extra waarde en kwaliteit aan een interieur, en daarbij aan communicatie en beleving voor opdrachtgevers wordt toegevoegd. Door hier veel aandacht in te steken levert Dexter Interieur haar opdrachtgevers een onderscheidend interieur en plezierige ervaring.

Oprichting
Dexter Interieur is ruim vijftien jaar geleden opgericht door Benjamin Berkhout. Het bewerken van hout intrigeerde hem al in zijn jeugd. Na zijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege is hij gaan werken bij een toonaangevende scheepswerf. In de jachtbouw is ieder project custom made. Focus ligt op uitzonderlijk hoge kwaliteit en service is uitermate belangrijk. Het belang van werken met precisie is Benjamin daar onderricht.

Gedrevenheid en de wil om op eigen wijze te kunnen creëren resulteerden in de oprichting van zijn eigen interieurbedrijf. “Ik wil met Dexter Interieur een uiterst betrouwbaar ontwerp- en interieurbouwbedrijf zijn. Voor mij valt de kers op de taart als opdrachtgevers het complete realisatieproces boven verwachting hebben ervaren”, aldus Benjamin.

Dexter Interieur BV
Bezoekadres:
Westeinderweg 61C
1687 PM Wognum
E. info@dexterinterieur.nl
T. 0229 575 190
W. dexterinterieur.nl/