WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Dekker Zevenhuizen bv

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Veel keukens zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het keukenblad, spoelbak en kraan. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten en kun je onze producten ook terugvinden in hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.

Zakelijke markt
Dekker levert uitsluitend aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.

Voor de keuken- en sanitair speciaalzaak is Dekker Zevenhuizen een betrouwbare partner. Eén die inspeelt op de ontwikkelingen, meedenkt en de prijs-kwaliteitverhouding in de gaten houdt. Met een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kennis en kunde over alle materialen.

Dekker Zevenhuizen bv
Bezoekadres:
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
E. info@dznet.nl
T. 0180-637637