WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De Pinmaekers Interieurs bv

De Pinmaekers Interieurs in Nederweert werkt sinds 1936 voor particulieren en het bedrijfsleven. We verzorgen interieurbouwprojecten in diverse branches en voor verschillende doelen.

Een keuze maken voor een passend en doeltreffend interieur is niet eenvoudig. Wij helpen u graag om de juiste en meest geschikte keuze te maken, toegepast op de functionaliteit van uw bedrijf of op uw persoonlijke interieurwensen.

Een bij de kernwaarden van een bedrijf passend interieur is functioneel, actueel en draagt uit waar uw bedrijf voor staat. Een bij uw woonwensen passend interieur zorgt ervoor dat uw huis ook uw thuis is. Kortom, maatwerk interieurs bieden net dat stukje extra aan uw bedrijf of huis.

De Pinmaekers Interieurs verzorgt uw opdracht van ontwerp, naar productie, tot montage ter plaatse. Vakmanschap en kwaliteit zijn onze productkenmerken. Service en kwaliteit zijn onze bedrijfskenmerken. Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op goede samenwerking en op een uitstekende uitvoering van uw opdracht.

De Pinmaekers Interieurs: onderscheidend in uitvoering en resultaat.

 

De Pinmaekers Interieurs bv
Bezoekadres:
Magnesiumstraat 27
6031 RV Nederweert
T. 0495-631270