WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Coors Interieurbouw

Coors, gevestigd in Ridderkerk, is sinds 1931 specialist in het realiseren van bijzondere interieurprojecten. Samen met onze klanten ontwikkelen wij een interieurconcept, vertalen dit naar een ontwerp en voeren dit vervolgens uit. Dit doen wij voor bekende en minder bekende namen in uiteenlopende branches, zoals retail, office, hospitality, musea en in de zorg.
We zijn er trots op dat we hiermee zichtbaar bijdragen aan de uitstraling van deze klanten, ‘build to impress’ is daarbij ons motto!
Zowel standaard als speciaal meubilair wordt in onze vernieuwde productiefaciliteit (2017) gemaakt. Het meubilair wordt op locatie gemonteerd én waar nodig verzorgen wij ook het onderhoud van de gemaakte meubels. In de afgelopen jaren hebben we een heldere visie ontwikkeld op het LEAN produceren van maatwerk meubilair. Deze visie werken we steeds verder uit en voeren we door in onze organisatie, met name in het totale verkoop- en productieproces. Het proces, vanaf planning en inkoop tot de uiteindelijke productie, loopt volledig gestroomlijnd. Hierdoor weten we op detailniveau wat wanneer gedaan moet worden.
De LEAN gedachte binnen Coors kent twee pijlers: optimalisatie van het de processen én maximaal gebruik van de kennis en inbreng van onze vakmensen. Binnen Coors werken wij met een ambitieus en hecht team van 50 medewerkers
Ook duurzaamheid staat bij ons zeer hoog op de agenda. Voor ons geen modegril, maar al sinds 2008 de manier waarop wij werken. Het is onze ambitie om de meest innovatieve en duurzame partij te blijven binnen de interieurbouw in Nederland.

Coors Interieurbouw
Bezoekadres:
Nikkelstraat 17
2984 AM Ridderkerk
E. Info@coors.nl
T. 0180-802100
W. www.coors.nl/