WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Boer (De) Maatwerk in Interieur

De Boer Maatwerk in interieur maakt de wereld graag een stukje mooier. Winkels, kantoren en horecagelegenheden krijgen een herkenbaar gezicht bij De Boer Maatwerk in interieur. Dat doen we met maatwerkmeubels van topkwaliteit en conceptontwikkeling: van beursstands tot complete winkelinrichtingen.

Een mooi interieur is volgens De Boer een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap. In de werkplaats in Gouda creëert en vervaardigt het team van De Boer op ambachtelijke wijze meubels en inrichtingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en woningen.

De Boer Maatwerk in interieur is een familiebedrijf: we gaan pas slapen als het werk gereed is, en rekenen een eerlijke prijs. Bovendien zijn we snel en flexibel. Daarmee zijn we de ideale partner voor architecten, zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Wij zijn landelijk actief, maar je vindt ons vooral in de regio Zoetermeer en Gouda.

In 2017 en 2018 is De Boer Maatwerk in interieur uitgeroepen tot FD Gazellen, een prijs voor één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Boer (De) Maatwerk in Interieur
Bezoekadres:
Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
T. 0182-512278
W. www.maatwerkininterieur.nl/