WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Brand Control Rooms

Brand Control Rooms ontwerpt en produceert duurzame, innovatieve maatwerkoplossingen, variërend van enkel een 24-uurs werkplek tot compleet ingerichte ruimtes. Voor o.a. hulp- en securitydiensten, overheden en multinationals leveren wij custom made meubilair of richten wij op turnkey basis meld- en controlekamers, dealingrooms, beheerscentra en remote control operations centra in. Zo transformeren wij in binnen en buitenland lege (casco’s) of gedateerde ruimtes naar compleet ingerichte, efficiënte ruimtes die volledig zijn afgestemd op het operationele proces en waar veilig, gezond en efficiënt gewerkt kan worden.

Met onze expertise vertalen wij alle operationele uitdagingen naar effectieve maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van ergonomisch 24/7-meubilair, biodynamische verlichting, akoestische oplossingen of professionele audiovisuele middelen. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovaties om onze producten verder te verbeteren en de meest ultieme oplossingen te verwerken in projecten. Zo werken wij met de nieuwste generaties van 3D-tekensoftware pakketten, waarmee we de doorlooptijd versnellen, het risico op faalkosten en verspilling minimaliseren. Met de software zijn we in staat onze meubels en andere producten zeer nauwkeurig uit te tekenen tot virtuele 360° 3D-modellen. Deze modellen zijn, naast een exactere weergave van het eindresultaat, ook een bron van informatie, die inzicht geeft in de technische haalbaarheid en de veiligheid van het ontwerp. Eventuele bewegende onderdelen – zoals in hoogte verstelbare werkbladen – kunnen al in het ontwerp worden gesimuleerd, getest op mogelijke complicaties en getoetst aan NEN-normeringen. Dat geeft de garantie dat er gewerkt wordt op basis van een foutloos ontwerp, wat het risico op faalkosten minimaliseert.

Met oog voor detail ontwerpen, produceren en bouwen wij o.a. kastwanden, pantry’s, omkastingen voor videowalls, afgiftebalies, desks en uiteraard onze 24 uurs meubilair. Dit, in combinatie met het leveren van o.a. (klimaat)plafonds, systeemvloeren en –wanden of akoestische decoratieve oplossingen, geeft ons een onderscheidende marktpositie.

Brand Control Rooms
Bezoekadres:
Duurstedeweg 13
7418 CK Deventer
T. 0570-637055
W. www.brandcontrolrooms.com/