WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Beta Kantoorstoelenfabriek bv

Be by Bèta is een 100% Nederlandse producent en specialist op het gebied van stoelen. Van bureaustoelen en werkkrukken tot vergader-, kantine en bezoekersstoelen. 
In welke situatie dan ook, wij willen jou en al je collega’s gewoon goed en prettig laten zitten. Dat is onze missie en daar zetten wij ons elke dag weer met veel plezier voor in.

Vanuit onze locatie in Breda presenteren we een breed scala aan mogelijkheden in onze kleurrijke showroom en in de naastgelegen fabriek worden de stoelen direct vakkundig gemaakt. Zo makkelijk kan het zijn.

Met onze 5 kernwaarden zorgen wij ervoor dat jij je thuis voelt. Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy en Be You.

Doordat onze producten van Hollandse bodem zijn, kunnen we snel schakelen en goede ondersteuning bieden bij specifieke vraagstukken. Onze werkwijze is persoonlijk en gericht ingespeeld op de wensen en behoeften. Voor iedere persoon hebben wij de juiste stoel. We helpen je graag met een ergonomische keuze, ontwerp en inrichting. 

Be by Bèta is als bureaustoelen expert onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van kantoor- en schoolmeubilair. Een warme familie van gelijkgestemde merken en mensen.