WORD LID BEL ONS MAIL ONS

B&B Design BV

B&B Design bestaat 19 jaar, een echt familiebedrijf, vanaf 2000 de gebroeders Loet & Ed Borstel (tweede generatie), de specialist in het fabriceren van hoogwaardig zitmeubilair met een geweldig zitcomfort. Sinds 2019 is met Ron Borstel de derde generatie actief in ons familiebedrijf.

B&B Design staat voor vakmanschap, betrokken, kwaliteit en Nederlandse productie. Bekend als de grondlegger van het easy clean system (uitneembare zitting), dat veel wordt toegepast in de zorg. Daarnaast zijn we actief in de volgende marktsegmenten, horeca, onderwijs, kantoren en tuinmeubilair.

B&B Design heeft een eigen collectie en is zeer goed in maatwerk projecten, daarnaast hebben we ruime ervaring met opnieuw stofferen van meubilair. Met onze vakspecialisten vinden we altijd de juiste oplossing voor uw wensen. B&B Design werkt binnen de verschillende markten intensief samen met projectinrichters, architecten en interieurbouwers. Ieder is goed in zijn eigen vakgebied, daarom geloven we in deze samenwerkingen.

B&B Design BV
Bezoekadres:
De Kleine Elst 16-18
5246 JH Rosmalen
E. info@benbdesign.nl
T. 073-6400005
W. benbdesign.nl/