WORD LID BEL ONS MAIL ONS

B. Schilte en Zonen BV

Schilte is een Nederlandse meubelfabriek die sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Inmiddels wordt een van de oudste familiebedrijven van IJsselstein geleid door de 6e generatie van de familie. Bart Pompe leidt het bedrijf samen met zijn broer Edwin, nadat vader Wilbert na 37 jaar afscheid heeft genomen van het bedrijf.

We stellen u als klant dagelijks centraal: we stellen vragen, luisteren goed naar uw wensen en behoeften en staan open voor input ter kennis en lering. Dit levert de expertise op, die we iedere dag opnieuw inzetten. Projectadvisering, ontwerp, productie, levering, montage én serviceonderhoud in één hand!

We hebben een standaardassortiment waarmee we inspelen op de vraag van onze klanten. Hiernaast denken wij ook graag mee om te komen tot een unieke inrichting van uw school of kinderdagverblijf. Hier is dan uiteraard de mogelijkheid tot maatwerk aanwezig. We hebben hier een speciale afdeling in onze fabriek voor, die deze speciale opdrachten produceren.

Sinds 2010 heeft Schilte haar speciale consumententak “Ik ben Dapper”, kortweg Dapper (www.ikbendapper.nl).
Dapper is een jong en fris bedrijf dat gespecialiseerd is in kindermeubels, waaronder de Dapper meegroeistoel.

Hiernaast zijn we tevens toeleverancier voor vele bedrijven. Van een enkelvoudige bewerking tot een kant en klaar eindproduct: we kunnen alles maken van hout.

B. Schilte en Zonen BV
Bezoekadres:
Utrechtseweg 32
3402 PL Ijsselstein
E. info@schilte.nl
T. 030-6868020
W. www.schilte.nl/