WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Attaca Productie BV

Altijd in beweging
Oog voor kwaliteit en rendement loopt al sinds jaar en dag als een rode draad door de ATTACA-organisatie. Dat is niet alleen een genot voor agenten en eindgebruikers, maar ook voor het team dat daar verantwoordelijk voor is. Want dit team is pas tevreden als onze afnemers dat ook zijn. Ook financieel weten we u op gepaste wijze te bedienen. Aan de hand van een doordacht advies, krijgt u de wand met de kwaliteiten die ú nodig heeft. Niets te veel en niets te weinig.

Inspirerend sinds 1906
De kennis, ervaring en expertise van ATTACA voert feitelijk terug naar 1906, naar de tijd dat BREEDVELD Interieurwerken werd opgericht. Het bedrijf is consequent blijven investeren. In nieuwe technieken, eigen productiemethoden, in nieuwe markten en in het team. Ook toen later daar productiemaatschappij ATTACA aan werd toegevoegd. ATTACA heeft zich dan ook als een gezond en inspirerend bedrijf kunnen ontwikkelen met een ongekende ervaring en knowhow. Daardoor heeft ATTACA zich ook internationaal sterk als producent van mobiele wanden kunnen profileren. Met afnemers in West-Europa, zoals Frankrijk, Duitsland en België. Maar ook aan de kant van Oost-Europa weten steeds meer afnemers de weg naar ATTACA te vinden.

Bewezen ISO- en FSC®-kwaliteiten
Dat ATTACA kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, roepen we natuurlijk het liefst dagelijks van de daken. Nog mooier is het als organisaties om ons heen dat ook vinden. Met gepaste trots wijzen we dan ook graag op onze certificeringen. Het betreft niet alleen de ISO 9001 certificering, maar ook de internationaal erkende FSC-certificering.

Het ISO 9001 certificaat is een internationale normering, waarmee Attaca aantoont over een goed uitgedacht managementsysteem te beschikken, dat leidt tot een verhoogde klanttevredenheid.
De FSC-certificering geeft aan dat ATTACA haar wanden mag leveren onder het FSC keurmerk. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek. Kies daarom voor FSC-hout en -papier en draag bij aan bescherming van bossen wereldwijd!

Attaca Productie BV
Bezoekadres:
Rijdt 5b
6631 AN Horssen
T. 0487-540755
W. www.attaca.nl/