WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Atelier IEP

IEP Houtwerk is opgericht door Matthijs van Ipenburg. In de jaren negentig werkte hij voornamelijk in midden Frankrijk, en later in Parijs. Sinds 2003 is Matthijs aan het werk in Nederland, en in 2009 opende hij zijn eigen zaak in Numansdorp, Zuid-Holland. IEP Houtwerk importeert zelf hout en verwerkt met dit hout van stam tot eindproduct.

Persoonlijk en secuur
IEP hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Een meubel staat misschien wel tientallen jaren in uw ruimte en wordt in sommige gevallen zelfs doorgegeven aan volgende generaties. Daarom is het van belang dat u precies het product krijgt dat u wenst, de perfecte combinatie van onze expertise en uw smaak. U kunt daarom altijd bij ons langskomen, tijdens alle stadia van het ontwerp. IEP is zeer secuur, met veel aandacht voor detail en een sterke nadruk op afwerking, en betrekt u graag in een voor u comfortabele mate bij het vervaardigen van uw meubels.

Duurzaam en tijdloos
IEP maakt naast puur houten meubels ook houten meubels met delen van roestvrij staal of ijzer. Dit levert zeer stevige meubels op, met een tijdloos design waarin het moderne en het natuurlijke elkaar op vloeiende wijze treffen. Deze combinatie van materialen resulteert daarbij in een meubelstuk dat generaties lang meegaat.

Uitgebreid netwerk
IEP voert ook grote opdrachten uit, zoals de inrichting van bedrijfspanden of horecagelegenheden. Middels een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde zelfstandigen is geen opdracht te groot voor IEP. Alle projecten worden persoonlijk door Matthijs van Ipenburg begeleid waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Hierdoor is IEP in staat de garantie te geven dat elke opdracht volgens afspraak wordt volbracht. IEP onderscheidt zich doordat het prat gaat op een secure en perfecte afwerking en schuwt daarbij geen enkele uitdaging: alles is mogelijk.

Atelier IEP
Bezoekadres:
Einsteinstraat 51
3281 NJ Numansdorp (Z-H)
E. info@iephoutwerk.nl
T. 06-14382830
W. www.iephoutwerk.nl