WORD LID BEL ONS MAIL ONS

ASH Timmerwerk op maat

Vakmanschap en passie voor zijn de belangrijkste drijfveren voor Anne bij de realisatie van de projecten. Dit zie je in alles terug. ​Anne heeft al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan en zijn kennis en kunde opgebouwd in de houtbewerking. Het grootste deel van zijn carrière is hij werkzaam geweest in misschien wel het hoogste segment, namelijk die van de Super Yacht industrie. Hier heeft hij geleerd dat goed vaak nog niet goed genoeg is en alles van de hoogste kwaliteit moet zijn. Deze kennis en kunde en gevoel voor kwaliteit gebruikt hij nu bij het realiseren van uw ideeën op het gebied van maatwerk luxe interieurs, keukens, meubelmakerij en jachtbetimmeringen.

Anne is zoals gezegd de vakman en drijvende kracht achter ASH. Onder zijn leiding worden de projecten gerealiseerd in de eigen professionele productieruimte in Giessen. Hier kunnen vrijwel alle bewerkingen uitgevoerd worden geheel in eigen beheer. Waar nodig wordt samengewerkt met professionele partners voor hele specifieke bewerkingen, maar bijvoorbeeld ook voor een uitgebreid ontwerp van een interieur of meubel. Op deze wijze kunt u bij Anne dus terecht om geholpen te worden van idee tot realisatie van uw project.

Graag nemen wij u mee naar de opgeleverde projecten waar wij onze unieke stempel op gedrukt hebben. Laat u inspireren en indien wenselijk komen wij graag en geheel vrijblijvend langs om naar uw wensen te kijken en te luisteren.

ASH Timmerwerk op maat
Bezoekadres:
Transportstraat 24
4283 JJ Giessen (NB)
E. anne@ashtimmerwerk.nl
T. 0183 731810
W. ashtimmerwerk.nl/