WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Arte Natuursteenbewerking BV

Sinds de oprichting in 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen, en daarna ook op andere materialen zoals composiet, marmer, keramiek, Dekton en Neolith. Inmiddels bestaat Arte Groep uit Arte in Keukens en Arte in Projecten. Voorbeelden van projecten zijn interieurs van restaurants en wastafels in hotels.

Arte is de aanjager voor positieve verandering in de gehele waardeketen, van groeve tot en met eindproduct. Vanuit een voorbeeldfunctie wil Arte zoveel mogelijk klanten en stakeholders laten aanhaken bij haar missie. Als eerste in de branche is Arte gecertificeerd op niveau 4 van de MVO prestatieladder.

Arte Right To Education
Met het Arte Right To Education (A.R.T.E.) project werkt Arte in India samen met verschillende partijen om te zorgen dat kinderen een eerlijke kans krijgen op een betere toekomst. Ongeveer 75% van het graniet dat Arte inkoopt komt uit India. Een transparante en eerlijke waardeketen is een belangrijk speerpunt, waar Arte graag haar steentje aan bijdraagt. 

Arte wil met haar inspanningen een zo groot mogelijk positieve impact bereiken en bijdragen aan het welzijn voor iedereen die met Arte te maken heeft, voor nu en toekomstige generaties.

Arte Natuursteenbewerking BV
Bezoekadres:
Maisdijk 4 (Industrieterrein 9110)
5704 RM Helmond
E. info@artegroep.nl
T. 0492 – 580500
W. www.artegroep.nl/