WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Arte Natuursteenbewerking BV

Arte is van binnenuit bevlogen en geïnspireerd om de beste te zijn op het gebied van werkbladen. Alle materialen worden in de eigen maatwerk fabriek verwerkt. Van graniet, composiet, glas, keramiek tot Dekton. Altijd van de beste kwaliteit én met oog voor het milieu, mens en maatschappij. Arte, uw maatwerk leverancier van steen en afgeleiden daarvan.

Duurzaam ondernemen
Verantwoord bezig zijn met energie, met mensen; het is niet iets wat we erbij doen, ons hele bedrijf is ervan doordrongen. Vraag onze medewerkers hoe ze een bijdrage leveren aan een duurzame wereld en ze zullen met talloze voorbeelden komen. In alle facetten van Arte staat het in steen gebeiteld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Het is een steen die wij gelegd hebben en die de loop van Arte bepaalt. Het komt voort uit hoe wij in de wereld staan. Sterker nog: onze steen, hoe klein ook, kan het verschil maken.

Arte Right To Education
Met het Arte Right To Education (A.R.T.E) project werkt Arte in India samen met verschillende partijen om te zorgen dat kinderen een eerlijke kans krijgen op een betere toekomst. Ongeveer 75% van het graniet dat Arte inkoopt komt uit India. Een transparante en eerlijke waardeketen is een belangrijk speerpunt, waar Arte graag haar steentje aan bijdraagt.

Arte Natuursteenbewerking BV
Bezoekadres:
Maisdijk 4 (Industrieterrein 9110)
5704 RM Helmond
E. info@artegroep.nl
T. 0492 – 580500
W. www.artegroep.nl/