WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Anselm Oome Interieurbetimmeringen

Of het nu gaat om interieurbetimmeringen en meubelen of kleine verbouwingen, voor het hele proces kunt u bij Anselm Oome terecht. Wij maken graag in samenwerking met onze binnenhuisarchitect een ontwerp dat helemaal naar uw wens is. Wanneer dat het geval is, maken we alle meubelen zelf, zodat we precies dat kunnen maken wat u in uw hoofd heeft. Hierbij zijn alle soorten materialen en uitvoeringen mogelijk en kunnen we dus een hele metamorfose creëren.

Bij Anselm Oome zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles kan op maat en geheel naar ontwerp gemaakt worden. Zelfs een nieuwe keuken maken we graag voor u; van design tot standaard keukens. Heeft u onze iconische teak boomstamtafel al gezien? Een prachtige toevoeging voor uw leefkeuken! Nieuwe kast nodig? Wij maken graag uw schuifdeurkasten, inloopkasten, open haardmeubels, ensuite kasten en slaapkamers geheel op maat en naar wens. Zelfs voor shutters op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Dat geldt echter ook voor zakelijk interieur. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en produceren van een heel kantoorinterieur of showroom. Of het ontwerp en de productie van ontvangstruimtes, ordnerkasten en uitgiftebalies.

U vindt onze meubelmakerij in Oosterhout, in de buurt van Breda en Tilburg.

Anselm Oome Interieurbetimmeringen
Bezoekadres:
Everdenberg 5c
4902 TT Oosterhout
E. info@anselmoome.nl
T. 0162-499383
W. www.anselmoome.nl/