WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Alwood Montage BV

Alwood is al jaren een begrip in Nederland op het gebied van afbouw. Wij zijn een trots, modern en enthousiast familiebedrijf met een frisse en positieve kijk naar de toekomst.
Alwood Montage heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een onderneming met een grote ervaring en deskundigheid op het gebied van afbouw. Al vanaf het begin geldt een pro-actieve aanpak en wordt er ge√Įnvesteerd in kwaliteit.

Onze trouwe en enthousiaste opdrachtgevers bepalen mede het succes van onze onderneming. Momenteel beschikt Alwood over meer dan 90 vakbekwame medewerkers en een wagenpark van ruim 45 compleet ingerichte bussen. Alwood is voor u de betrouwbare partner, die mee kan draaien in een strakke planning en tegelijkertijd flexibel is.

Alwood fungeert als verlengstuk voor u, onze opdrachtgever. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is om uw product op een professionele wijze op locatie te (laten) monteren. Onze medewerkers beschikken niet alleen over de vereiste kennis, maar zeer zeker ook over professioneel gereedschap en materieel.

Alwood Montage BV
Bezoekadres:
IJsselweg 15
7061 XT Terborg
E. info@alwood.nl
T. 0315-340111
W. www.alwood.nl/