WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Alexanders Interieurbouw

Wij zijn Alexanders Interieurbouw. In onze eigen moderne werkplaats in Soest realiseren wij mooie projecten. Van TV meubels tot complete keukens. Dat doen we zelf en daar hebben we dan ook de kennis en de materialen voor. Om vervolgens de installatie bij u te voltooien. Dat doen we compleet inclusief de montage van bijvoorbeeld de keukenapparatuur.

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Daar houden we dan natuurlijk ook rekening mee. Bij een praktijkinrichting zijn de eisen ten aanzien van hygiëne anders dan bij u in de keuken. Daar houden we dan rekening mee bij de materiaalselectie. In sommige gevallen is gecertificeerd verlijmen voorgeschreven, in andere gevallen is een gezellige uitstraling weer belangrijk. Ons maakt dat niet zo uit, samen kijken we naar datgene wat wenselijk is of voorgeschreven. Niet zelden doen we dat met uw eigen architect of interieurontwerper.

Niet zelden ontstaan de mooiste projecten door een bundeling van krachten en inzicht. Twee is meer dan één, dat soort dingen. Daar houden we van.