WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Aldenhoven Interieur

Wij zijn Aldenhoven Interieurwerken. Met een groep van tien vaste medewerkers, een aantal stagiaires, en diverse vaste ZZP’ers maken wij met veel passie de mooiste meubels.

Van aannemersbedrijf tot Aldenhoven Interieurwerken
Het fundament van ons familiebedrijf: vakmanschap. Dat begon, in 1996, met het bouwen van huizen. Het jaar dat Noud Aldenhoven zijn aannemersbedrijf op de Berkenbos in Nuenen startte. Zijn zoon – die in 2001 het stokje overnam – was meer geïnteresseerd in het maken van meubels dan in het bouwen van huizen. Aannemersbedrijf Aldenhoven veranderde in Aldenhoven Interieurwerken.

Liefde voor het vak
Niet alleen ons familiebedrijf veranderde in die 25 jaar, de hele wereld ziet er anders uit. Er is nu een overvloed aan materialen, machines zijn moderner geworden en klanten weten precies wat ze willen. Wat is gebleven is de liefde voor het vak.

 

Wat doen we?
Wij maken je interieurdroom waar. Samen met de interieurarchitect kijken we naar jouw interieurwens. Onze werkvoorbereider vertaalt jouw wens naar een technische tekening. Word jij daar enthousiast van? Dan zorgen wij voor het beste materiaal. Daarmee maken we in onze werkplaats jouw unieke meubelstuk.

Plaatsing op locatie
Is jouw nieuwe keuken, op maat gemaakte kast of de ideale keukentafel klaar? Dan hoef je alleen de voordeur open te doen. Wij zorgen voor plaatsing op locatie. Of dat nu je huiskamer is, een hotel, een kantoorpand of lunchroom.

Aldenhoven Interieur
Bezoekadres:
Berkenbos 2A
5672 AK Nuenen
E. info@aldenhoven.nl
T. 040 28 42 309
W. www.aldenhoven.nl/