WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Ad’s webshop

Mogen we Ad aan je voorstellen? Enorm nuchter en creatief, dat is Ad! Geen praatjes maar actie. Want mooie woorden gaan jouw klus niet klaren. Maar Ad kan niet zonder jou. Weten waarom? Nou gewoon, samen weten we het beter dan alleen. En verder? Tsja, Ad geeft jou nét dat beetje extra tijd en aandacht voor dat – in the end – prachtige project. Samen kunnen we jouw klus net dat stukje perfecter maken en wordt jouw droom van een naadloos, mooi uitziend stukje werk realiteit. Dat geeft energie!

Waarom is Ad jouw perfecte klusmatch?
Wij zijn best trots op onze Ad en zijn online zaagservice. Mogen we dus even opsommen waarom jij ook voor Adzaagt moet kiezen?

  • Plaatmateriaal tot op de mm nauwkeurig gezaagd of gefreesd
  • Hout van meubelmakers-kwaliteit
  • Maatwerk is mogelijk.
  • Plaatmateriaal met de juiste kwaliteit voor een mooi eindresultaat
  • Geen lokkertjes, maar gewoon, een eerlijke prijs
  • Snel thuisbezorgd
  • Afhalen maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur in Heemskerk, zaterdag in overleg

Hoe Ad opgroeit, maar niet stopt met dromen
Ad stond als jonge knul al graag bij de werkbank van zijn vader. Daar was die man best blij mee: net zoals elke vader wilde hij zijn zoon graag van alles bijbrengen. Dus dat deden ze. Samen klussen, klein beginnen. Ad pikte steeds meer ideeën op en werd zowaar een handige sodemieter! Logisch dat Ad nu interieurbouwer is. Maar we gaan te snel: even terug in de tijd. Toen onze Ad eenmaal de basis onder de knie had, werd het tijd voor het grotere, professionele werk. Een rigoureuze verbouwing was wat zijn hart sneller deed kloppen. Maar….toen kwamen er toch wat irritaties naar boven. Het huis-tuin-en-keukengereedschap was niet ideaal voor zo’n klus. En het professioneel hout- en plaatmateriaal kon hij niet bij een bouwmarkt vinden, laat staan in de juiste maat! En verder? Hadden we het al over het vervoer gehad of de hoge verzendkosten? Juist, je ziet ‘m waarschijnlijk al aankomen. Tijd voor vernieuwing! Een geniaal plan ontstond en Adzaagt werd een feit.

Ad’s webshop
Bezoekadres:
De Trompet 1050
1967 DA Heemskerk
E. klantenservice@adzaagt.nl
T. 0251 – 342 395
W. adzaagt.nl/