WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Webinar Werkgeluk

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 15/04/2021
15:00-16:15

Samen werken aan meer werkgeluk!
Na het inspirerende webinar over Topwerkgeverschap dat op 11 maart plaatsvond met werkgelukdeskundige Heleen Mes, geven we 15 april aandacht aan de kant van de werknemer.  Aan de hand van een presentatie van Heleen Mes met daaromheen een interactief programma maken we de verdieping met het thema Werkgeluk. Werkgeluk ontstaat door een goede chemie tussen de werkgever en de werknemer.

Waarom werken aan werkgeluk?
Wat is het belang van werkgeluk? Wat is er voor een werknemer nodig om werkgeluk te (kunnen) ervaren? En wat is de rol van de leidinggevende hierin?

Werknemers zijn productiever maar ook weerbaarder en veerkrachtiger als ze meer werkgeluk ervaren en dat betekent minder kans op burn-out en op werknemers die meer duurzaam inzetbaar zijn. Bovendien is de innovatiekracht groter en de kans op fouten minder als mensen gelukkig zijn in hun werk. Daarnaast wordt werkgeluk steeds belangrijker gevonden door werknemers.

De aanpak
Als je het webinar Topwerkgeverschap op 11 maart hebt gezien, heb je een kijkje gekregen in wat er nodig is om als bedrijf een goede basis te leggen voor werkgeluk.
Was je verhinderd op 11 maart maar wil je het webinar graag terugkijken dan kan je via één van onze Adviseurs duurzame inzetbaarheid de link opvragen. (023-5158800 of vanstipriaan@cbm.nl of oosdijk@cbm.nl)

In deze vervolgsessie bieden we een aantal handvatten en inspiratie om op individueel niveau te werken aan werkgeluk. Voor de werknemer is het van belang dat ze weten dat ze zelf regie kunnen nemen over hun (werk-)leven en daarmee ook regie over het eigen werkgeluk. Als werknemer kan je, door jezelf bepaalde vragen te stellen, hiermee aan de slag gaan. Maar hoe stimuleer je dit in jouw bedrijf?

Heleen Mes deelt de belangrijke ingrediënten voor het recept voor werkgeluk en daarna  gaan we met elkaar in gesprek.

Praktische informatie
We zien jullie graag online (nog liever in het echt maar dat volgt vast later dit jaar)! Meld je aan via onderstaand formulier. We gebruiken Zoom. Als je je hebt aangemeld, ontvang je voor 15 april de verdere gegevens. 
Voor wie: werkgevers, HR, leidinggevenden of anderen die in het bedrijf met werkgeluk bezig zijn of aan de slag willen.
Welke vorm: vooraf opgenomen presentatie van Heleen Mes met interactie onder begeleiding van adviseurs duurzame inzetbaarheid.

 

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij