WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Webinar Werkgeluk op de werkvloer

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 27/05/2021
14:00-15:15

Werkgeluk op de werkvloer
Na het webinar over Topwerkgeverschap, en een webinar over de andere kant van de medaille, de kant van de werknemer, hebben we op 27 mei nog één sessie over werkgeluk. Deze keer besteden we aandacht aan het in de praktijk brengen ervan. Net als de vorige keer vertelt Heleen Mes ons in een online presentatie over de praktische kanten van werkgeluk en daaromheen gaan we met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen.
Na de sessie hebben de deelnemers in ieder geval wat handvatten om een begin te maken met het creëren van (eigen) werkgeluk.

Waarom werken aan werkgeluk?
Werknemers zijn productiever maar ook weerbaarder en veerkrachtiger als ze meer werkgeluk ervaren en dat betekent minder kans op burn-out en werknemers die meer duurzaam inzetbaar zijn. Bovendien is de innovatiekracht groter en de kans op fouten minder als mensen gelukkig zijn in hun werk. Daarnaast wordt werkgeluk steeds belangrijker gevonden door werknemers.

De aanpak
In de vorige sessies is meer inzicht gegeven in wat er voor nodig is om als bedrijf of organisatie een goede basis te leggen voor werkgeluk en welke thema’s op individueel niveau spelen.
In deze laatste sessie willen we het meer praktisch maken. Welke vragen kan je voorleggen aan je medewerker, of aan jezelf, om te werken aan werkgeluk. En wat kan je als individu doen om het leuker te maken? Werkgevers en medewerkers denken nu misschien dat er geen ruimte is voor dit thema omdat veel mensen er wel een beetje doorheen zitten. Maar juist daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden omdat de veerkracht er door wordt vergroot.
In de interactie met andere deelnemers kunnen ervaringen worden uitgewisseld; wat er wel of niet werkt in hun bedrijf.

Praktische informatie
We ontmoeten elkaar virtueel op 27 mei om 14.00 uur. We gebruiken Zoom. Als je je hebt aangemeld ontvang je van tevoren de verdere gegevens

Voor wie: werkgevers, HR, leidinggevenden of anderen die in het bedrijf met werkgeluk bezig zijn of aan de slag willen.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij