WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Webinar Topwerkgeverschap

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 11/03/2021
15:00-16:15

Topwerkgeverschap leidt tot topondernemerschap
Topwerkgever zijn heeft veel voordelen; het leidt tot topondernemerschap met trotse en bevlogen medewerkers. Het gevolg: betere klantrelaties, meer innovatiekracht en een goed eindproduct. Bevlogen medewerkers blijven graag bij je werken en verzuimen minder. Topwerkgevers zijn ook beter in staat om nieuwe mensen aan te trekken. En dat is bij krapte op de arbeidsmarkt erg belangrijk.

Maar hoe word je een topwerkgever?
Tijdens het online event van CBM op 11 maart neemt Heleen Mes je mee in de reis om topwerkgever te worden. Zij weet, als expert op het gebied van werkgeluk, hoe belangrijk en noodzakelijk het is dat er aandacht is voor medewerkers. Heleen geeft een levendige presentatie met veel praktijkvoorbeelden en de gelegenheid om vragen te stellen. 
Daarnaast delen Jeanette van der Bijl (P&O adviseur bij Coors Interieurbouw) en Daan Lindeboom (directeur en eigenaar van De Beleving) hoe zij werken aan het thema werkgeluk en een positieve werkbeleving.

Vind jij het ook belangrijk dat werknemers gelukkig zijn in hun werk en ben je nieuwsgierig hoe je een topwerkgever wordt? Meld je dan hieronder aan voor het online event!
Op donderdag 11 maart van 15.00 tot 16.15 uur is het event, vanuit de studio van 3D Makers Zone in Haarlem, live te volgen waar het jou uitkomt. Jammer genoeg kunnen we elkaar nog niet in levende lijve ontmoeten maar we zorgen voor voldoende afwisseling om het boeiend te houden. Het webinar is geschikt voor iedereen die zijn werknemers waardevol vindt en graag topwerkgever wil worden. Het webinar is gratis, alleen aanmelden is vereist.

Heleen Mes
Heleen Mes is oprichter van HXWork, platform voor verschillende initiatieven op het gebied van employee experience (medewerkerbeleving) en van de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België (2300+ leden).
De missie van het HXWork is om van iedere werkgever een Topwerkgever te maken door het verbeteren van de employee experience en gelukkig werken in organisaties. Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn immers succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht op talenten.


Heleen Mes

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij