WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Studiereis CBM Jong Management

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 16/09/2021-17/09/2021
Hele dag

In september staat de 2-daagse studiereis van CBM Jong Management gepland naar Noord-Nederland. Het bestuur heeft een mooi programma in elkaar gezet met bezoek aan CBM-leden en met een echte Friese activiteit. Het programma is echter onder voorbehoud, er moet rekening worden gehouden met de dan geldende corona-maatregelen en dat kan er voor zorgen dat het programma (deels) wordt aangepast.

Programma donderdag 16 september

  • Ontvangst en rondleiding bij CBM-lid Vepa the furniture factory in Hoogeveen
  • Lunch en rondleiding bij CBM- en JM-lid Frederiks Interieurs
  • Lezing van Remy de Boer, hij is kapitein op de Skûtsje van Harlingen en hij weet teambuilding op een Skûtsje en teambuilding in een bedrijf in de maakindustrie met elkaar te verbinden
  • Diner in het Post-Plaza Hotel & Grand Café in Leeuwarden

Programma vrijdag 17 september

  • Uitleg/proefvaart skûtsjesilen (met max 12 personen op een Skûtsje)
  • Lunch op een eiland
  • Wedstrijd tussen de verschillende skûtsjes gevolgd door prijsuitreiking tot ongeveer 15:00 uur

Vervoer
Deze twee dagen rijden we met eigen vervoer tussen de verschillende locaties. Omdat wij gaan voor een duurzame branche op alle vlakken vragen wij jullie om zo veel mogelijk met elkaar mee te rijden. Dit kan al vanaf huis maar misschien kunnen er ook een paar leden hun auto donderdagmiddag bij Frederiks Interieurs laten staan en deze vrijdagmiddag weer ophalen op weg naar huis.

Eigen bijdrage
Het bestuur heeft hier uitvoerig over nagedacht en we hebben besloten een eigen bijdrage te vragen van EUR 100,– per deelnemer voor het gehele programma (incl. eten, overnachting en skûtsjesilen). Dit is ongeveer een kwart van de kosten, de overige kosten worden door Jong Management betaald. Een eigen bijdrage zorgt voor commitment en het zorgt er ook voor dat Jong Management wellicht in het volgende jaar een studiereis naar het buitenland kan organiseren. Er is geen nacalculatie.

Deze 2-daagse reis is alleen voor JM-leden, proefdeelnemers worden weer voor ons event in oktober uitgenodigd.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij