WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kick-off meeting Dutch Windwheel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 06/09/2017
14:00-17:30

Locatie
Venture Café bij CIC (Groothandelsgebouw)

Dutch Windwheel, durf jij de uitdaging aan? 

Ambitie, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden voor de initiatiefnemers Doepelstrijkers, Bloc en Meysters. Een landmark en een ambitie die meer dan één miljoen toeristen naar Rotterdam zal gaan trekken in 2025, net als de molens in Kinderdijk.

De Dutch Windwheel is niet zomaar een gebouw! Het is een antwoord op wat nodig is in de toekomst: maatschappelijke uitdagingen als radicaal duurzaam bouwen, energie opwekken in stedelijke omgeving en ‘ as a service’ doorvoeren in het wooncomfort en de beleving van de gebruiker.

De komende 2 jaar doorlopen de consortiumpartners het innovatieprogramma over de invulling van de ‘now en next technologies’.

PNO Consultants is aangesloten als service partner bij dit ambitieuze project dat recent nog de Green Deal ontving uit handen van demissionair minister Kamp. PNO wil samen met CBM in een zeer vroege fase minimaal 15 MKB bedrijven de mogelijkheid bieden om de komende 2 jaar mee te gaan denken over de invulling van binnenkant van dit gigantische gebouw. We bieden jullie een kans en een uitdaging! Denk hierbij aan 6.000 m2 hotelruimte, 28.000 m2 appartementen/short stay, 3.000 m2 entrance en 30.000 m2 commerciële ruimtes die smart en circulair moeten worden ontworpen en uitgevoerd! Geen opdrachtgeversrol maar gebruik maken van de richtinggevende kaders en de aansluiting vinden met de bestaande stakeholders en kennisinstellingen.

Ben jij in staat om met anderen te innoveren in een open innovatie structuur?

Kom 6 september naar onze kick-off meeting in het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

Aanmelden voor de bijeenkomst op 6 september kan hieronder.

Tijdens de Kick-off bijeenkomst zullen Duzan Doepel en Eline Strijkers jullie meenemen in hun ambities en plannen. Daarbij zullen we tijdens de sessies het gebouw afpellen in grote thema’s waarbij aansluiting wordt gevonden bij het bestaande innovatieprogramma van de stichting Dutch Windwheel. MKB bedrijven kunnen hier aanhaken om met slimme oplossingen van de toekomst te komen. Nieuwe materialen, nieuwe productiemethoden, comfortoplossingen en nieuwe business modellen.

Wij zoeken MKB ondernemers in de interieurbouw, ondernemers in plaatmateriaal en bioplastics, maar ook in IoT en 3D print technologie….

https://dutchwindwheel.com/ 

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Marc Mulder
Adviseur vakopleiding en scholing
  023 515 88 00
mail mij