WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kennissessie vitaal leiderschap

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 28/09/2023
13:00-17:00

Locatie
Tribes Utrecht Central Station

CBM organiseert met het NEV (Nederlands expertisecentrum vitaliteit) een kennissessie over vitaal leiderschap.
Bij de bedrijven in onze branche zien en horen we dat er uitdagingen zijn om medewerkers vitaal en inzetbaar te houden; ongeacht leeftijd of functie. Veel medewerkers worstelen met mentale klachten: van het ontbreken van veerkracht, financiële zorgen en werkstress tot angstklachten en depressie. Dit zien wij ook terug in de brancheresultaten van de Persoonlijke Gezondheidschecks van &NIped die CBM kosteloos aanbiedt aan alle leden en hun medewerkers. Om deze vraagstukken aan te pakken zijn kennis en vaardigheden vereist. Deze kennissessie draagt bij aan het kunnen ontwikkelen van zelfregie vanuit leidinggevende functies en het ontwikkelen van vaardigheden op vroeg-signalering van psychosociale arbeidsbelasting.

Sessie op maat met spreker Daniel Krikke
De sessie wordt op maat gemaakt voor de branche. Op basis van algemene informatie vanuit Persoonlijke gezondheidschecks en de huidige uitdagingen die leidinggevenden en HR functionarissen binnen de branche ervaren in hun dagelijks werk. Daniel Krikke is een ervaren HR specialist met jarenlange ervaring in verschillende HR disciplines. Hij heeft expertise op het gebied van verzuimreductie, gezondheidsbeleid en heeft zich door de jaren heen verder gespecialiseerd op het gebied van vitaliteit. Daniel is Managing Director Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit. 

Je krijgt tijdens deze sessie nieuwe inzichten en aan de hand van participatieve werkvormen worden HR en leidinggevenden gestimuleerd om met hun teams duurzaam aan de slag te gaan met vitaliteit en de eigen regie van medewerkers te kunnen vergroten. Tijdens de kennissessie wordt o.a. aandacht besteed aan:

  • Vroeg-signalering psychosociale overbelasting
  • Gespreksvoering technieken vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
  • Passende interventies voor op de werkvloer

De aangeleerde methodieken zijn direct in te zetten en voor alle medewerkers van toepassing. Kortom een zeer informatieve en actuele kennissessie waar we naast het opdoen van kennis ook met elkaar kunnen sparren.

Programma
12.30 uur – Inloop op locatie
13.00 uur – Inhoudelijk programma: toelichting op de theorie en het eigen maken van instrumenten en methodieken om medewerkers vitaal aan het werk te krijgen en te houden.
17.00 uur – Einde 

Tijdens de inhoudelijk sessie is er regelmatig een korte pauze om weer op te laden; zo blijft iedereen scherp!

De bijeenkomst vindt plaats bij Tribes Utrecht Central Station. Tribes is te vinden tegenover Utrecht CS met een eigen parkeergarage (Knipstraat).

LET OP: aanmelden is niet meer mogelijk. Voor een plaats op de reservelijst kan je mailen naar events@cbm.nl.

 

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Reanne Creyghton
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij