WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management netwerkcafé bij Verschuren Interieurbouw

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 18/10/2018
14:15-19:30

Locatie
Verschuren Interieurbouw

Op donderdag 18 oktober vindt het jaarlijkse Jong Management netwerkcafé plaats. Jong Management is dit jaar welkom bij Verschuren Interieurbouw in Eindhoven waar de huidige JM-voorzitter Holly Smit-Verschuren ons zal rondleiden door het fraaie bedrijf. Verschuren Interieurbouw is al ruim 30 jaar een familiebedrijf en is een stevige organisatie met 75 gemotiveerde medewerkers. Met het team realiseren ze maatwerk meubilair voor bedrijven, instellingen en particuliere projecten.

Het netwerkcafé biedt uiteraard gelegenheid tot netwerken tijdens een gezellige activiteit. Vlakbij Verschuren Interieurbouw is Aquabest, waar we enkele sportieve activiteiten zullen ondernemen. De dag sluiten we af met een lekker tapasbuffet.

Ben je nog geen 45 jaar en heb je interesse in Jong Management? Mail ons op jm@cbm.nl en je ontvangt onze informatie en uitnodiging voor een gratis proefdeelname. 

Let op dat je bij het invullen van het onderstaande aanmeldingsformulier alle verplichte velden* invult, anders wordt je aanmelding niet verzonden

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Quirijn van Rooij
Account Manager
  023 515 88 00
mail mij

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij