WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management en BIM

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 01/06/2017
15:00-18:00

Locatie
Broeinest Rotterdam

Op donderdag 1 juni staat een extra Jong Management bijeenkomst gepland met als thema BIM.

BIM
Een bouwwerkinformatiemodel, ofwel building information model (BIM), is een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie, opgebouwd uit objecten waaraan informatie is gekoppeld. Zo kan naast de geometrie en positie van bijvoorbeeld een wand in een dergelijk model ook informatie worden toegevoegd van het te gebruiken bouwmateriaal, de kosten, de afmetingen van een sparing van een raamkozijn en het verloop van leidingwerk. Deze objectgeoriënteerde informatie kan gekoppeld worden aan meerdere zaken als fasering, functies, benodigde constructieve sterkte en specifieke aansluiting op omringende objecten.

Presentie bouwkundig tekenaar
Andries van Middendorp van Van Middendorp bouwkundig teken– en adviesbureau komt speciaal voor Jong Management een presentatie geven over de voordelen van BIM, maar wellicht ook over de nadelen. Om vervolgens natuurlijk met elkaar verder te discussiëren over het gebruik van BIM.

Broeinest RDAM
Via ons Jong Managementlid Mario van Ginkel zijn we van harte welkom bij Broeinest in Rotterdam! Na een succesvolle introductie van het Broeinest concept in Eindhoven heeft Baars & Bloemhoff ook een tweede locatie geopend in het Zomerhofkwartier in Rotterdam. Broeinest is de materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers.

PROGRAMMA
15.00 uur  ontvangst met koffie
15.30 uur  presentatie en inleiding BIM
16.30 uur  afronding en gelegenheid tot vragen stellen
17.00 uur  borrel met hapjes

Aanmelden kan tot 25 mei via e-mail of via de website.

Ben je nog geen Jong Management-lid maar wil je graag een keer op proef deelnemen? Dat kan. Neem dan vóór 25 mei contact met ons op voor een (eenmalige) gratis proefdeelname (jm@cbm.nl / 023-5158860).

 

Jong Management
CBM Jong Management richt zich vooral op managers tot 45 jaar die elkaar (beter) kunnen leren kennen tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst (i.c.m. de Algemene Ledenvergadering van ‘JM’), een aantal bedrijfsbezoeken of uiteraard tijdens de informele dinertjes na afloop van de bedrijfsbezoeken. CBM-Jong Management betekent vooral netwerken. 
De kosten van het Jong Management-lidmaatschap bedragen € 200 p.p. per kalenderjaar.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Katja Jonker
P&O, events & vakopleiding
  023 515 88 42
mail mij

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij