WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management studiereis Italië

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 23/06/2016-25/06/2016
00:00

Zoals elk JM-seizoen staat er een studiereis gepland naar het buitenland. Dit jaar zijn de Jong Management-leden door Wouter Reijms van SCM uitgenodigd om een kijkje te nemen in hun machinefabriek in Rimini. De afgelopen jaren is SCM druk bezig geweest om de fabriek helemaal LEAN te maken en te krijgen. Op de laatste ledenvergadering werd door jullie de wens uitgesproken om bij een fabriek te kijken die LEAN is. Nu, dat kan!

Van donderdagochtend 23 tot en met zaterdagmiddag 25 juni hebben we een klein programma in elkaar gezet. We beginnen in Milaan voor een bezoek aan de platenfabrikant, Cleaf, vervolgens zullen we doorreizen naar Rimini. In Rimini zullen we 2 nachten doorbrengen en de fabrieken van SCM bezoeken. Natuurlijk is er ruimte genoeg om met elkaar te netwerken!

Bijgaand treffen jullie het programma aan. Wij kunnen deze trip aanbieden voor een prijs van € 500 p.p. (incl. vlucht, hotel & in het programma genoemde maaltijden).

De vluchten voor deze reis zijn inmiddels al geboekt. Wil je toch nog graag aansluiten, neem dan z.s.m. contact op met Katja Jonker om te kijken wat er nog geregeld kan worden (jonker@cbm.nl / jm@cbm.nl).

Adviseurs

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij