WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt Satelliet Hospitality Furniture

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 01/07/2021
15:30-21:00

Locatie
Inspirium Breda

OVER SATELLIET
Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de hospitality markt.

Als professionele partner zorgt Satelliet voor beleving en levert functioneel horecameubilair en projectmeubilair. Satelliet is als founding partner nauw betrokken bij Inspirium.

Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche. Het succes komt voort uit de aanpak en de kracht van de expert partners.
Samen vormen zij een uniek kennis- en inspiratieplatform op het gebied van gastvrijheid en interieur, waarbinnen een belangrijke rol is weggelegd voor twee fysieke locaties in Breda en Amsterdam.
De synergie tussen de partners ervaar je daar al direct bij binnenkomst en wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse belevingsgebieden waarbinnen meerdere partners vertegenwoordigd zijn.

Indeling
Benieuwd hoe het er bij Satelliet Meubelen aan toe gaat en wil je de andere JM-leden graag weer eens zien? Ga dan donderdag 1 juli mee op bedrijfsbezoek!
NB: uiteraard zijn we in afwachting van de coronamaatregelen op dat moment en het kan zijn dat we de groep in tweeën moeten opsplitsen. We gaan ervan uit dat we elkaar allemaal op donderdag 1 juli zullen ontmoeten, maar de mogelijkheid bestaat dus dat er ook op woensdag 30 juni een groep wordt samengesteld. Geef s.v.p. bij je aanmelding aan op welke dag(en) je beschikbaar bent zodat we bij de indeling hiermee rekening kunnen houden mocht het vanwege de maatregelen nodig zijn te splitsen.

Programma
15.30 uur  ontvangst
16.00 uur  welkomstwoord JM-bestuur
16.15 uur  presentatie Satelliet Meubelen door Christian Brouwers
16.45 uur  rondleiding Satelliet / Inspirium in groepen
17.45 uur  borrel
18.30 uur  diner
19.30 uur  mogelijkheid tot netwerken
21.00 uur  einde

Locatie                                              
Inspirium Breda
Kronenburgwerf 20
4812 XR  BREDA  

Aanmelden

Aanmelden kan tot 23 juni via e-mail of via onderstaand aanmeldformulier.

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij