WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt Hutten HPM

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 21/09/2023
15:00-20:00

Locatie
Hutten HPM

Op donderdag 21 september 2023 gaat CBM Jong Mangement op bezoek bij Hutten HPM in Goirle.

Naast een rondleiding zijn er twee presentaties op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Ellen Rooseboom-Schinkel geeft een presentatie over de (on)mogelijkheden met arbeiders met een afstand tot de arbeidsmarkt. En Jong Management-lid Monique Hol neemt ons mee in de te nemen stappen als werkgever wanneer een medewerker langdurig ziek wordt.

Hutten
Hutten HPM is een familiebedrijf dat al 85 jaar actief is in de meubelindustrie en om te blijven professionaliseren is het bedrijf vorig jaar van Tilburg verhuisd naar Goirle. De klanten van Hutten zijn restaurantketens over de hele wereld. Enkele namen zijn Burger King, Starbucks, Bagels & Beans, Au Bureau en Vapiano. Veel is er mogelijk bij Hutten, zo worden bijvoorbeeld de logo’s van de opdrachtgevers verwerkt in het meubilair.

Ellen Rooseboom-Schinkel
Na 25 jaar in diverse HR-functies in het bedrijfsleven is Ellen sinds 1,5 jaar werkzaam als Trajectbegeleider Werk bij Lister. Lister biedt begeleiding thuis en beschermd wonen in de regio Utrecht aan mensen van wie het leven ontwricht is geraakt door psychische kwetsbaarheid. Als Trajectbegeleider begeleidt zij cliënten naar opleiding of (vrijwilligers)werk. Op het moment dat iemand aan het solliciteren is of daadwerkelijk aan het werk gaat, is zij tevens aanspreekpunt voor de werkgever op het gebied van wet- en regelgeving en coacht zij de samenwerking tussen werkgever en nieuwe medewerker. Naast de werkzaamheden als Trajectbegeleider werkt ze ook mee in het bedrijf van haar man, een meubelmakerij/ interieurbouwer.

Monique Hol
Monique, verantwoordelijk voor financiële administratie en personeelszaken binnen Van Warmerdam Speciaal meubilair, is opgeleid tot register casemanager. Dit houdt in dat ze precies weet wat er kan en mag rondom verzuim en re-integratie en waar je als werkgever op moet letten. Omdat verzuimbegeleiding, zeker bij langdurig of complex verzuim, de nodige kennis vraagt zal ze in een notendop vertellen waar je op moet letten en aan welke verplichtingen je als werkgever (en werknemer) aan moet voldoen. Hiermee worden onnodige sancties voorkomen maar wordt ook de inzetbaarheid van de medewerkers zo goed mogelijk benut.

Programma

14.30 uur – ontvangst met koffie/fris en iets lekkers
15.00 uur – start bedrijfsbezoek met een welkomstwoord van Boris van Beek, directeur van Hutten HPM
15.15 uur – Groep 1 krijgt en rondleiding, groep 2 start met een presentie over trajectbegeleiding van cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt en groep 3 start met een presentatie over verzuimbegeleiding
15.45 uur – ronde 2
16.15 uur – ronde 3
16.45 uur – napraten/borrel
17.15 uur – vertrek richting restaurant Eet en Drinkerij De Roovertsche Leij
20.00 uur – einde 

 

Voor dit event worden leden van Jong Management uitgenodigd en krijgen proefdeelnemers de kans om een event van Jong Management te ervaren.

 

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij