WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt FutureLand en APM Terminals

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 23/06/2022
15:00-20:30

Locatie
APM Terminals

Op donderdag 23 juni brengt CBM Jong Management een bezoek aan de APM terminals op de Maasvlakte in Rotterdam.

De terminal bevindt zich in Rotterdam, op de tweede Maasvlakte en is in 2015 geopend. Deze terminal blijft ’s werelds meest geavanceerde, volledig geautomatiseerde terminal. Met volledig omheinde geautomatiseerde gebieden, die mensen en machines scheiden, is het ook een van de veiligste. Het is uitgerust om de grootste containerschepen tot ver in de toekomst te behandelen.

Dichter bij de modernste haven van Europa kan je niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is! In FutureLand ervaar je de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen. Maasvlakte 2 toont je niet alleen de modernste containerterminals en grootste zeeschepen ter wereld, je ziet hier ook de nieuwste offshore ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar andere havenontwikkelingen? Laat je verrassen door de Rotterdamse rol in de digitalisering of de ontwikkeling van veelbelovende vormen van nieuwe energie.

Na het bezoek aan de Rotterdamse haven gaan we richting Oostvoorne voor een gezellige BBQ bij Paviljoen De Stormvogel.

PROGRAMMA
15.00 uur  ontvangst bij Maasvlakte 2, Rotterdam
15.30 uur  presentatie
16.05 uur  pauze
16.45 uur  rondleiding met de FutureLand Express (incl. APM Terminal)
18.15 uur  aanvang BBQ bij Paviljoen De Stormvogel, Oostvoorne
20.30 uur  einde

Voor dit Jong Management-event geldt een maximum van 50 deelnemers! Deelname zal op basis van volgorde van ontvangst geregistreerd worden. Gezien het beperkte aantal deelnemers word je vriendelijk verzocht je tijdig af te melden als je onverhoopt er niet bij kunt zijn zodat wellicht een andere geïnteresseerde alsnog kan aansluiten.  
Het maximumaantal deelnemers is inmiddels bereikt. Je kunt indien gewenst op de reservelijst worden geplaatst. Mail dan naar jm@cbm.nl. Zodra er een afmelding binnenkomt nemen we dan contact met je op. 

 

 

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij