WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoek aan Quik’s Verse Aardappelen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 19/03/2020
15:00-20:00

Locatie
Quik’s Verse Aardappelen

Op donderdag 19 maart zijn de Jong Management leden welkom voor een bezoek aan Quik’s Verse Aardappelen in Hedel. 

OVER QUIK’s VERSE AARDAPPELEN
Al meer dan 85 jaar is familiebedrijf Quik’s Quality Potatoes een betrouwbare partner van klanten in retail, foodservice en food industry. Dagelijks leveren ze tal van onbewerkte aardappelen en koelverse aardappelproducten en -specialiteiten en ze zorgen er samen met de medewerkers voor dat consumenten in binnen- en buitenland elke dag kunnen genieten van smakelijke aardappelen. Quik’s staat voor jarenlange traditie en constante kwaliteit, voor variatie, vernieuwing en verbetering.

De geschiedenis voert terug naar 1932, het jaar waarin Hendrik Quik de aardappelhandel start. Hij betrok zijn zoons al jong bij het bedrijf. Na verloop van tijd namen zoons Andries en Peter Quik het bedrijf over en daarmee werd H. Quik en Zonen B.V. een feit. Door de jaren heen is H. Quik en Zonen met oog voor ontwikkelingen verder uitgebreid. Sinds 2001 verwerkt Quik’s ook aardappelen tot panklare aardappelproducten en -specialiteiten.
Vanaf 2015 zijn Quik’s Verse Aardappelen en Quik’s Potato Products ondergebracht onder Quik’s Quality Potatoes. De driekoppige directie van de verschillende bedrijfsonderdelen bestaat inmiddels uit de volgende generatie.

VERDUURZAMING VAN DE BRANCHE
CBM zet zich in op verduurzaming van de branche. Hierbij moet je denken aan verduurzaming op het gebied van energie zoals zonnepanelen en Infra Rood verwarming, maar ook op het gebied van circulaire energie. Dirk van Deursen, innovatiemanager van CBM, praat ons even bij. Zie mailadres CBM energie.

Benieuwd hoe het er bij Quik’s Verse Aardappelen aan toe gaat en benieuwd naar de ontwikkelingen van CBM op het gebied van verduurzaming? Ga dan donderdag 19 maart mee op bedrijfsbezoek.

Programma
15:00 ontvangst
15:30 rondleiding
17:00 Dirk van Deursen van CBM praat ons bij
18:00 diner bij Herberg De Zwaan in Hedel
20:00 einde

Locaties
Quik’s Verse Aardappelen
Akkerweweg 13b
5321 HG  HEDEL

Herberg De Zwaan
Voorstraat 8
5321 GH  HEDEL

Aanmelden
Aanmelden kan tot 13 maart 2020 via e-mail of onderstaand formulier. 

Heb je interesse in Jong Management en wil je op proef mee? Stuur een mailtje naar jm@cbm.nl en vermeld erbij ‘proefdeelname Quik’s’.

Reserveren

ja
nee

Ja
NeeAdviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij