WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bedrijfsbezoek Kaak Group

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 28/11/2019
14:45-20:00

Locatie
Kaak Group

Op donderdag 28 november 2019 is Jong Management welkom bij Kaak Group in Terborg, producent van industriële broodbakapparatuur.

Het belooft een zeer interessante middag te worden waar we onder andere een kijkje gaan nemen in de productie, het Kaak Museum en bij de 3D-metaalprinter.

Als afsluiter van deze middag eten we gezamenlijk bij de Roode Leeuw in Terborg.

Over Kaak Group
Brood is al eeuwen en over de hele wereld een belangrijke levensbehoefte. De industriële productie van brood heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. De Kaak Group verbindt het traditionele ambacht van broodbakken met geavanceerde industriële bakkerijtechnologie.

Met meer dan 100 jaar ervaring biedt de Kaak Group bakkerijen wereldwijd de benodigde apparatuur om een breed scala aan broodproducten te produceren. De Kaak Group bestaat uit tien bedrijven met hooggekwalificeerde deskundigen. Ieder bedrijf levert producten en service van de hoogste kwaliteit, elk binnen haar eigen vakgebied.

Kaak Food Production Systems vormt de basis van de huidige Kaak Group. De vestiging in Terborg, tevens hoofdkantoor, heeft een dubbele functie binnen de groep. Ten eerste als producent van transport- en opslagsystemen, rijskasten, de Multi-step oven en koel- en vriessystemen. Daarnaast levert de uitgebreide engineeringafdeling van Kaak de know-how bij het vertalen van de wensen van klanten in maatwerkoplossingen, waarbij ze de schakel vormt tussen de verschillende bedrijven van de Kaak Group.

Vandaag de dag is Kaak een toonaangevende en innovatieve speler in de internationale bakkerij-industrie. Een familiebedrijf met meer dan 400 medewerkers op de locatie in Terborg.

Programma

14.45 uur Ontvangst
15.00 uur Presentatie over Kaak
15.30 uur Rondleiding
17.00 uur Bezoek Kaak Museum
17.45 uur Borrel en diner bij de Roode Leeuw, Terborg
20.00 uur Einde

Ben je nog geen 45 jaar en geïnteresseerd in CBM-Jong Management? Dan kun je eenmalig een keer gratis op proef deelnemen. Dit bezoek is daar uitermate geschikt voor!
Voorwaarde is wel dat je bedrijf bij CBM is aangesloten.

Aanmelden kan tot 21 november via e-mail of de website. 

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij