WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bedrijfsbezoek Boerboom

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 15/11/2018
14:00-20:00

Locatie
Boerboom Hout

Op donderdag 15 november zijn de Jong Management-leden van harte welkom voor een bedrijfsbezoek bij Boerboom Hout in Bergeijk.

Frans Boerboom is in 1973 begonnen als ambachtelijk houtbewerker. Al snel ontwikkelde Boerboom Hout zich als timmerbedrijf voor de bouw. Media jaren 80 is de focus verlegd op de toelevering aan de industrie.

Boerboom Hout ontwikkelde zich tot een industrieel toeleverancier die haar mannetje staat: een volwaardig toeleverancier van grote en middelgrote series in massief hout en plaatmateriaal,  halffabricaten en eindproducten.

Boerboom Hout is een echt familiebedrijf. De 4 zonen van Frans zijn allen werkzaam binnen het bedrijf. Sinds 1 januari 2018 heeft Bas Boerboom het bedrijf overgenomen van zijn vader. Boerboom Hout werkt regelmatig samen met leveranciers en collega-bedrijven om de klant een totaalproduct aan te bieden. Je haalt meer uit de investering, door samen te werken.

Boerboom heeft recent een nieuw bedrijfspand laten bouwen en het machinepark vernieuwd. Gespreksstof genoeg voor een leuk bezoek!

Ben je nog geen 45 jaar en heb je interesse in Jong Management? Mail ons op jm@cbm.nl en je ontvangt onze informatie en uitnodiging voor een gratis proefdeelname.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Quirijn van Rooij
Account Manager
  023 515 88 00
mail mij