WORD LID BEL ONS MAIL ONS

‘Werken aan vitaliteit loont’ – een event over duurzame inzetbaarheid

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 17/06/2021
14:00-19:30

Locatie
Het Oude Magazijn

“Het is niet de sterkste soort die overleeft, ook niet de meest intelligente, maar zij die zich het best kunnen aanpassen aan veranderingen” – Darwin

 

Werknemers hebben, net als je machines, onderhoud en aandacht nodig. Door er goed voor te zorgen voorkom je problemen en hoef je minder vaak een nieuwe ‘aan te schaffen’.

Eigenlijk zeggen we: wat je investeert in je mensen, krijg je terug. Altijd. Als je niks doet en je vertrouwt op de goede genen van je personeel, dan vergrijst je bedrijf, verhoogt de kans op ziekteverzuim,  loopt de productiviteit terug en merk je dat je mensen  echt geen stapje harder lopen voor jou als jij dat ook niet voor hen doet.

We hebben het over het waarom van ‘duurzame inzetbaarheid’, wat kost het als je er niks aan doet en wat levert het je op?  We laten deze middag zien wat je wél kunt doen, zoals het herkennen van signalen en risicofactoren bij zowel jongere als oudere werknemers en hoe krijg je mensen zover dat ze in beweging komen?    

Werken aan vitaliteit loont
Op donderdag 17 juni is in Het Oude Magazijn in Amersfoort een bijeenkomst over het rendement van duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf. Door middel van de unieke afstandhouder en een beperkt aantal plaatsen, is het veilig om live aanwezig te zijn. Iedere deelnemer wordt getest op corona. Meekijken via een livestream kan ook.

Met dagvoorzitter Anita Witzier (presentatrice en auteur) en sprekers Carola Linschooten (zelfstandig adviseur en trainer in vitaliteit en HR) en Guido Welter (directeur NPDI en InGuide) is dit een event dat je als werkgever of HR-professional niet wil missen.

Programma
13:30 / 14.00 uur – Inloop en test in 2 groepen
14:30 – 15:00 uur – Gezamenlijk koffiemoment
15:00 – 16:30 uur – Spreker Carola Linschooten en Guido Welter
16:30 – 17:00 uur  – Paneldiscussie onder leiding van Anita Witzier
17:30 – 19:00 uur – Borrel en eten

Dit programma is onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Deze bijeenkomst is voor CBM-leden en genodigden. 

 

Reserveren

Soort ticket Plaatsen
Live bijwonen
Online volgen

Ja

Ja
Nee


Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij