WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De magie van veilig werken

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 16/09/2020
14:30-19:00

Locatie
Fokker Terminal

Hoog tijd voor een CBM-event!

Als alles goed gaat kunnen we elkaar snel weer live ontmoeten. Het wordt hoog tijd om onderling onze ervaringen uit te wisselen. Hoe zijn we de afgelopen maanden doorgekomen en hoe kijken we naar de toekomst? De rode draad van de middag is veilig werken, in deze coronatijd maar ook daarna. En dit alles onder de energieke en humorvolle begeleiding van het ‘magische’ duo Rob en Emiel.

Afscheid Herman Jurrius
Deze middag nemen wij op bijzondere wijze afscheid van Herman Jurrius, Herman was vele jaren als CBM-medewerker aan de branche verbonden en heeft een flink aantal secretariaten onder zijn hoede gehad. De laatste jaren begeleidde hij bedrijven met het invullen van de Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Mede dankzij Herman is het een stuk veiliger geworden in de branche.

Details
Wanneer: woensdag 16 september 2020
Hoe laat:  14.30 – uiterlijk 19.00 uur
Waar:       Fokker Terminal – Binckhorstlaan 249, Den Haag

De huidige overheidsmaatregelen maken het verplicht om je persoonlijk voor dit event aan te melden. Van te voren en ter plekke volgen wij alle benodigde richtlijnen en protocollen om ervoor te zorgen dat het in alle opzichten een veilige bijeenkomst wordt. Je kunt dus met een gerust hart komen! Wil je meer weten over de maatregelen ter plekke, bekijk dan dit algemene filmpje van de Fokker Terminal.

Tot slot
We kijken er naar uit je weer te ontmoeten! Meld je hieronder eenvoudig aan.

Dit event is voor CBM-leden en business partners.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij