WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM Netwerkdag

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 08/09/2021
14:00-19:00

Locatie
Nationaal Militair Museum

Netwerkdag – samenkomen, verbinden en nieuwe ervaringen opdoen

Het Nationaal Militair Museum in Soest is op woensdag 8 september de plek waar we elkaar eindelijk weer live kunnen ontmoeten!

Binnen het thema ‘Werken onder druk’ spreken we elkaar over de afgelopen periode waarin we ons werk goed moeten blijven doen onder beperkende omstandigheden.

Programma
Het programma trapt af met Majoor der mariniers Dr. John Stolk MSc. Vanuit zijn Defensieachtergrond vertelt hij over de invloed van je fysieke houding op je mentale prestatie en hoe je jezelf in stressvolle situaties kunt tegenwerken én helpen.

Daarna zijn er verschillende competitieve challenges op het militaire oefenterrein zodat we elkaar op een informele manier beter leren kennen. Er zijn geen grote fysieke inspanningen nodig. Een positieve mindset en open blik brengen je naar de grote finale waar ruimtelijk inzicht wél handig is.
Gezellig napraten kan tijdens de borrel en bbq.

14.00 Inloop
14.30 Spreker: Majoor der mariniers Dr. John Stolk MSc.
15.00 Tour door het Nationaal Militair Museum
15.45 Pauze & verzamelen op het buitenterrein
16.15 Challenge in teamverband
18.00 BBQ ‘Under the wings’

Een veilig event
We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig genoeg voelt om erbij te zijn. Daar zijn in deze coronatijd regels voor opgesteld door de overheid. Bij dit event krijg je toegang door middel van de CoronaCheck-app op je mobiel of een bewijs op papier dat bij de ingang gescand wordt. Ben je (nog) niet volledig gevaccinneerd? In de CoronaCheck-app zet je een testbewijs om in een coronatoegangsbewijs en ook een herstelbewijs kun je via deze app laten zien.
Ook moet je je van tevoren aanmelden via onderstaand formulier. Bij de buitenactiviteiten hoeft de 1,5-metermaatregel niet gehanteerd te worden.

Dit evenement is toegankelijk voor leden en business partners van CBM.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij