WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM Connect

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 07/06/2023
14:00-19:30

Locatie
Buitenplaats Kameryck

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen.Onder het genot van leuke activiteiten en goed eten en drinken spreek je veel mensen uit de branche. Geïnspireerd door een interessante spreker en met nieuwe skills keert iedereen weer huiswaarts. 

Programma
13.30 Ontvangst met koffie, thee, koek
14.00 Spreker: oud-hordeloper Gregory Sedoc
15.00 Pitch en putt | schietclinic óf kleiduiven schieten
16.30 Pauze met verfrissing
17.00 Pitch en putt | schietclinic óf kleiduiven schieten 
18.30 Carving van de braai
20.00 Einde

Gregory Sedoc | Fotografie: Sander Chamid

Spreker Gregory Sedoc
Katachtig als een jachtluipaard stoof Gregory Sedoc jarenlang over hordes, wat hem drie keer op de Olympische Spelen bracht. Wat hij op én naast de baan overwon, past qua ervaringen niet in een rugzak. De hoogste hordes vormden de uitsluiting van een jaar voor wedstrijden, de blessure op de daaropvolgende Spelen van Londen 2012 en de depressie die nadien het zwarte gat vulde. Gregory herpakte zich en vond zijn passie op de baan terug, waarna de cirkel rond kwam op het EK 2016 in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 

Activiteiten
Voor iedereen: Pitch & Putt golf
Een rondje Pitch & Putt Golf is op alle niveaus spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Door de korte afstanden, tussen de 30 en 70 meter, is het op golf geïnspireerde spel geschikt voor iedereen. In kleine groepjes ga je de Pitch & Putt baan op. 

Naast de Pitch & Putt golf doe je nog een activiteit. Je kunt kiezen uit een schietclinic met pijl en boog en met een windbuks, of ga je voor kleiduiven schieten met een laser jachtgeweer?

Keuze 1: Schietclinic
Test je schietvaardigheid met boogschieten en windbuksschieten. Schiet op doelwitten, houd je score bij en vergelijk na afloop de resultaten met andere groepsleden.

Keuze 2: Laser kleiduiven schieten 
Met originele Winchester jachtgeweren toon je je schietkunsten. Er wordt door 5 deelnemers tegelijk geschoten, maar wie raakt de kleiduif als eerste? Het is een veilige activiteit omdat er geschoten wordt met een infrarood laserstraal.

‘Netwerken’: zo borrelen dat het productief lijkt 
We sluiten af met een lekker drankje en ‘carving van de braai’. Op de vuurplaats met Zuid-Afrikaanse braai worden hele delen van rund, kip en varken bereid en ook groenten hebben een belangrijke rol.  

Meld je snel aan en laat daarbij weten voor welke keuzeactiviteit je gaat. 
Om de aanmeldingen te verwerken is het noodzakelijk het formulier persoonlijk in te vullen (met eigen e-mailadres, keuzeactiviteit en eventuele dieetwensen).

Dit evenement is toegankelijk voor leden en business partners van CBM.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij